Şapte percheziţii au fost făcute în judeţul Constanţa într-un dosar de furt de produse petroliere, două persoane fiind reţinute în acest caz. Totodată, anchetatorii au confiscat peste o tonă de motorină.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat al Poliţiei Judeţene Constanţa, în urma cercetărilor într-un dosar penal de furt calificat, marţi, poliţişti din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi (Biroul Judeţean de Poliţie Transporturi Constanţa şi Biroul de Investigaţii Criminale), sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, au pus în executare şapte mandate de percheziţie domiciliară în judeţul Constanţa.
 
"Poliţiştii au descoperit 1.310 litri de produs petrolier cu miros specific de motorină, precum şi alte obiecte cu valoare probatorie. Bunurile au fost ridicate în vederea indisponibilizării”, se arată în comunicat. 
 
În urma cercetărilor, doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, fiind duşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Constanţa, şi urmează să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă. 
 
În 28 ianuarie, poliţişti din cadrul S.R.P.T. Constanţa au prins în flagrant mai multe persoane, în timp ce ar fi sustras produs petrolier cu miros specific de motorină din vagoane de tip cisternă, în judeţul Constanţa. Pentru prinderea lor, au fost trase cinci focuri de armă, însă bărbaţii au reuşit să scape. 
 
La faţa locului au fost identificate un atelaj hipo, un autoturism şi un microbuz, precum şi 10 recipiente din tablă cu capacitatea de 220 litri fiecare, încărcate cu produs petrolier. 
 
Din verificările efectuate, poliţiştii au constatat că a fost furată o cantitate de şapte tone de produs petroliere, în valoare de 42.000 de lei.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.