O puşcă cu aer comprimat a fost găsită de poliţiştii constănţeni în maşina unui bărbat din Teleorman, oamenii legii stabilind că acesta nu avea permis de port armă. El este cercetat sub control judiciar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, pe data de 21 iulie, poliţişti din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase s-au autosesizat în urma unui denunţ privitor la faptul că o persoană, de 32 de ani, din municipiul Roşiorii de Vede, judeţul Teleorman, s-ar afla în municipiul Constanţa, având asupra sa o armă neletală pe care ar deţine-o în mod ilegal.
“Poliţiştii au depistat persoana în cauză şi au efectuat un control amănunţit asupra autoturismului său, care se afla parcat în faţa unui hotel de pe raza muncipiului Constanţa. În portbagajul vehiculului, poliţiştii au descoperit o puşcă cu aer comprimat, iar în urma verificărilor s-a stabilit faptul că bărbatul nu deţinea permis de port armă, iar aceasta nu era înscrisă în Registrul Naţional al Armelor”, se arată în comunicat. 
Bărbatul este cercetat sub control judiciar pentru comiterea infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.