Poliţiştii fac cercetări după ce o femeie a reclamat că o educatoare de la o grădiniţă privată din municipiul Constanţa i-ar fi bruscat fetiţa, care nu dorea să se culce la prânz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, o femeie a depus, luna trecută, o sesizare în care semnalează faptul că fetiţa ei ar fi fost bruscată de o educatoare de la o grădiniţă particulară din municipiul Constanţa. Femeia susţine că a văzut pe camerele de supraveghere din incinta grădiniţei respective cum în timpul programului de somn fetiţa ei încearcă să se dea jos din pat, iar educatoarea o prinde de mână şi o pune în pat, după care se aşază lângă ea.

Poliţiştii Secţiei 1 au deschis un dosar penal in rem pentru comiterea infracţiunii de lovire şi alte violenţe. Oamenii legii fac cercetări pentru a stabili ce s-a întâmplat acolo.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.