Poliţiştii constănţeni fac cercetări, după ce o elevă de 11 ani de la o şcoală din Medgidia susţine că a fost pipăită de către paznicul unităţii de învăţământ, un bărbat în vârstă de 60 de ani. Inspectoratul Şcolar Judeţean face, de asemenea, o anchetă în acest caz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a anunţat, marţi, că poliţiştii din Medgidia au fost sesizaţi despre faptul că o fată în vârstă de 11 ani ar fi fost abordată şi ulterior pipăită de către un bărbat de 60 de ani. În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de agresiune sexuală.

De asemenea, reprezentanţii IŞJ Constanţa spun că un părinte a sesizat Inspectoratul Şcolar despre faptul că paznicul Şcolii Gimnaziale “I.L.Caragiale” din Medgidia ar fi avut ar fi oferit şi ţigări unor eleve şi ar fi avut un comportament nepotrivit faţă de acestea. 

Conducerea Inspectoratului Şcolar a deschis o anchetă pentru a lămuri toate aspectele din acest caz.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.