Poliţiştii de frontieră constănţeni au descoperit 26 de migranţi care doreau să intre ilegal în România, aceştia fiind din Afganistan şi aflându-se într-o autoutilitară conduă de un bulgar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Garda de Coastă a anunţat, joi, printr-un comunicat de presă, că în noaptea de miercuri spre joi, că în zona localităţii Ostrov, poliţiştii de frontieră au oprit pentru control o autoutilitară, înmatriculată în Bulgaria, condusă de un cetăţean bulgar, în care se afla un grup de 26 de cetăţeni străini.
 
“Întrucât persoanele nu îşi justificau prezenţa în zonă au fost conduse la sediul instituţiei pentru efectuarea de verificări suplimentare. La cercetări a rezultat faptul că sunt 26 cetăţeni din Afganistan, cu vârste cuprinse între 15 şi 45 ani, care au încercat să treacă fraudulos frontiera de stat a României dinspre Bulgaria”, se arată în comunicat.
 
Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a condiţiilor în care fapta a fost săvârşită, dar şi pentru identificarea şi tragerea la răspundere penală a eventualelor persoane care au facilitat trecerea ilegală şi transportul migranţilor.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.