Poliţiştii constănţeni au făcut uz de armamentul din dotare şi au tras două focuri de avertisment pentru prinderea unui şofer care a refuzat să oprească la semnalul oamenilor legii. Bărbatul respectiv, în vârstă de 33 de ani, nu avea permis de conducere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, pe data de 3 iunie, o patrulă mixtă din cadrul Poliţiei oraşului Ovidiu şi Poliţiei Locale Ovidiu, aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a observat un autoturism în care se aflau doi bărbaţi, acesta fiind condus de un bărbat de 33 de ani, despre care existau indicii că nu ar poseda permis de conducere.

“Şoferul autoturismului în cauză a fost somat să se oprească, însă şi-a continuat deplasarea, motiv pentru care poliţiştii au procedat la urmărirea acestuia, cu semnalele luminoase şi acustice în funcţiune, de pe strada Portului din oraşul Ovidiu până pe DJ 228A, către satul Galeşu. După aproximativ un kilometru, conducătorul autoturismului a virat la stânga pe un drum de pământ, unde şi-a continuat deplasarea cu viteză, iar apoi a intrat pe câmp, unde autoturismul s-a oprit, din cauza pământului umed”, au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa.

Cei doi bărbaţi din autoturism au abandonat maşina şi au fugit pe câmp, iar poliţiştii au plecat în urmărirea acestora pedestru.

Întrucât nu s-au conformat somaţiilor legale, poliţistul din cadrul Poliţiei oraşului Ovidiu a tras două focuri de avertisment în plan vertical, cei doi oprindu-se.


Eu au fost conduşi la sediul Poliţiei oraşului Ovidiu în vederea continuării cercetărilor.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere fără permis.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.