Poliţiştii din Constanţa au tras 14 focuri de armă pentru prinderea unui şofer care nu oprise la semnal, maşina fiind urmărită zece kilometri. De asemenea, în autoturism au fost găsite ţigări şi băuturi alcoolice, iar un bărbat de 58 de ani a fost dus la audieri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
“La data de 18 decembrie, în jurul orei 02.15, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier au efectuat semnal regulamentar de oprire şoferului unui autoturism care se deplasa pe D.N. 2A, la intrarea în satul Stupina. Conducătorul auto nu a oprit la semnal, iar unul dintre poliţişti a efectuat foc de avertisment cu armamentul din dotare. Autoturismul a fost interceptat după aproximativ 10 kilometri. Pentru oprirea acestuia, agentul de poliţie a efectuat cinci focuri de avertisment în plan vertical şi nouă în direcţia autoturismului”, au anunţat poliţiştii.
Ei au precizat că în urma intervenţiei a fost imobilizat un bărbat, de 58 de ani, care a fost dus la sediu, în vederea continuării cercetărilor. 
De asemenea, în autoturism poliţiştii au descoperite mai multe bunuri, respectiv produse alimentare, ţigări, băuturi alcoolice, a căror deţinere nu a putut fi justificată.
Poliţiştii continuă cercetările în acest caz.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.