Patru tone de ţiţei şi motorină au fost confiscate de poliţiştii de la Transporturi, în urma unei percheziţii efectuate în oraşul Murfatlar din judeţul Constanţa, la domiciliul unui bărbat în vârstă de 34 de ani, oamenii legii confiscând şi aproape 20.000 de lei şi peste 600 de euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Judeţene Constanţa, poliţiştii din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi au efectuat o percheziţie pe raza oraşului Murfatlar, judeţul Constanţa, la domiciliul unui bărbat, în vârstă de 34 de ani.

Oamenii legii au găsit aici mai multe recipiente din tablă şi plastic, încărcate cu produs petrolier cu miros specific de ţiţei şi motorină, care erau deţinute fără documente de provenienţă, cantitatea descoperită fiind de aproximativ patru tone.

Poliţiştii au confiscat întreaga cantitate de produs petrolier, evaluată la peste 13.000 de lei, precum şi sumele de 18.950 de lei, 605 euro şi zece dolari americani, găsite în urma percheziţiei.

De asemenea, la domiciliul bărbatului respectiv, poliţiştii au mai găsit 1.563 de kilograme struguri, în valoare de 2.345 de lei, pentru care acesta nu deţinea documente legale.

Cantitatea de struguri a fost confiscată, ulterior fiind predată unei societăţi comerciale de profil, în vederea valorificării.

Totodată, a fost descoperită şi o autoutilitară folosită la transportul şi comercializarea cantităţii de struguri, aceasta fiind confiscată în vederea continuării cercetărilor.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz pentru comiterea infracţiunilor de delapidare şi tăinuire continuată.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.