Un poliţist şi un jandarm au fost răniţi uşor într-un accident rutier petrecut, sâmbătă seară, în judeţul Constanţa, după ce maşina de poliţie în care se aflau a fost lovită de un autoturism. Autospeciala avea în funcţiune semnalele acustice şi luminoase, aflându-se în misiune.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, o autospecială de poliţie din cadrul Postului de Poliţie Mihail Kogălniceanu a fost implicată, sâmbătă seară, într-un accident rutier.

Evenimentul a avut loc pe DN2 A, în apropierea localităţii Mihail Kogălniceanu. Maşina de poliţie se deplasa la un apel 112, având semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, iar la efectuarea unui viraj la stânga, a fost acroşată de un autoturism care se deplasa în spatele autospecialei, în aceeaşi direcţie de mers.

În urma coliziunii, atât agentul de poliţie, cât şi jandarmul cu care executa serviciul, fiind vorba despre o patrulă mixtă, au fost răniţi uşor.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.