Poliţia Locală a intervenit duminică în cazul unor persoane care făcuseră grătar şi apoi blocaseră un trotuar din municipiul Constanţa pe care puseseră mese, scaune şi corturi, intenţionând să ia prânzul acolo. Pentru această faptă poliţiştii locali au aplicat o amendată de 1.000 de lei, iar zona a fost eliberată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Locale Constanţa, duminică, au fost sesizaţi pe numărul de dispecerat al instituţiei cu privire la faptul că pe bulevardul I. C. Brătianu din municipiul Constanţa era în desfăşurare  o reuniune la care participau  numeroase persoane care  făceau grătar, tulburau liniştea locuitorilor  din zonă şi îngreunau traficul rutier.

Echipele de intervenţie s-au deplasat la faţa locului şi au constatat că cele semnalate se confirmă.

Astfel, zeci de oameni amplasaseră pe trotuar mese, scaune şi corturi, în apropiere făceau şi grătar.

Pentru aceste fapte, poliţiştii locali au aplicat o amendă în valoare de 1.000 de lei, în conformitate cu Legea 54/2012 a picnicului. 

De asemenea, zona a fost eliberată, restabilindu-se ordinea publică.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.