Poliţiştii constănţeni au făcut, joi, mai multe percheziţii la suspecţi de furturi de componente auto, iar şapte persoane au fost duse audieri. Acestea sunt suspectate că au furat sistemul catalitic de la mai multe maşini în Constanţa, Cernavodă şi Valu lui Traian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a transmis, printr-un comunicat de presă, că poliţişti din cadrul Biroului Investigaţii Criminale al Poliţiei municipiului Constanţa, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, au pus în aplicare, joi, şapte mandate de percheziţie domiciliară, în municipiul Medgidia, oraşul Cernavodă şi comuna Mircea Vodă, într-un dosar penal care vizează săvârşirea infracţiunii de furt calificat. 
“Din cercetări a reieşit faptul că, în perioada iunie-iulie 2022, 6 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 19 şi 35 de ani, au sustras sistemul catalitic de la mai multe autoturisme şi autoutilitare, care se aflau parcate în municipiul Constanţa, oraşul Cernavodă şi localitatea Valu lui Traian. În urma descinderilor au fost identificate şi ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 2 autoturisme, despre care există indicii că ar fi fost utilizate la săvârşirea infracţiunilor, mai multe telefoane mobile, precum şi bunuri cu valoare probatorie”, se arată în comunicat. 
Şapte persoane au fost duse la sediu, pentru audieri.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.