Procurorii DIICOT au reţinut, miercuri, patru persoane din Constanţa suspectate că vindeau droguri de mare risc în cluburile din Mamaia şi la festivalurile de muzică. Cei patru au fost prinşi în flagrant cu o jumătate de kilogram de cocaină pe care o trimiseseră în ţară, din Olanda, printr-o firmă de curierat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Procurorii DIICOT au anunţat că au dispus, miercuri, reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a patru persoane din Constanţa, suspectate de săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de mare risc în formă continuată şi trafic internaţional de droguri de mare risc.

”În fapt s-a reţinut faptul că, în jurul datei 19.01.2019, inculpatul I. A.-F. împreună cu inculpata H. M.-M., au expediat din Olanda, printr-o firmă de curierat, un colet ce conţinea cantitatea de aproximativ 500 grame substanţă pulverulentă de culoare albă ce conţinea cocaină (drog de mare risc).

Coletul a fost introdus în ţară în jurul datei de 21/22.01.2019, fiind preluat din muncipiul Bucureşti prin intermediul inculpatului A. B.-B şi transportat cu un autoturism până în zona staţiei de taxare Feteşti, de pe autostrada A2, unde s-a procedat la constatarea infracţiunii flagrante”, au anunţat procurorii.

Aceştia au stabilit că, începând cu vara anului 2018, cele patru persoane, împreună cu alţi suspecţi, au introdus în ţară droguri de mare risc (cocaină), pe care le-au depozitat, le-au porţionat şi le-au pus în vânzare în cluburile din staţiunea Mamaia, municipiul Constanţa şi la festivalurile de muzică electronică.

Unul dintre cei vizaţi deţine mai multe locuinţe, proprietate sau închiriate, într-un complex rezidenţial din zona Mamaia Nord, unde, în respectivele apartamente, erau depozitate, porţionate, preparate, ambalate şi chiar vândute drogurile aduse vrac.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.