Patru persoane sunt cercetate de procurorii constănţeni după ce au jefuit două săli de jocuri de noroc şi au furat aproape 20.000 de lei. Suspecţii au intrat mascaţi, noaptea, în sălile de jocuri şi, agresând angajaţii aflaţi la serviciu, au furat bani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a transmis, marţi, printr-un comunicat de presă, că primul jaf a avut loc săptămâna trecută. Astfel, un bărbat purtând cagulă, alături de alţi cinci tineri cu vârste între 15 şi 17 ani, şi aceştia mascaţi, au intrat într-o sală de jocuri. Aceştia au imobilizat angajatul aflat la serviciu, ţinându-i mâinile la spate şi capul apăsat pe birou, după care au sustras dintr-un sertar o cutie de carton care conţinea suma de 10.000 de lei, cheile aparatelor electronice de tip slot-machine şi cheia casei de bani tip seif, cauzându-i un prejudiciu în cuantum de 11.000 de lei.
 
O faptă similară a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, la o sală de jocuri aparţinând aceleiaşi firme. Acelaşi bărbat, cu ”sprijinul moral” al altei persoane, care a verificat dacă mai sunt clienţi în local, a intrat împreună cu patru dintre tineri, toţi mascaţi, în sala de jocuri, lovind cu pumnii în cap şi în corp angajatul aflat de serviciu, după care au sustras o cutie metalică de valori, care conţinea suma de 8.207 lei
 
Trei dintre persoanele implicate au fost arestate preventiv pentru 30 de zile, iar una este cercetată în arest la domiciliu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.