Patru persoane au fost rănite, vineri, într-un accident rutier petrecut în judeţul Constanţa, în evenimentul rutier fiind implicate un TIR, o dubă şi un autoturism. La faţa locului s-au deplasat mai multe ambulanţe şi elicopterul SMURD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, vineri, pe DN 38, între localităţile Moviliţa şi Techirghiol a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un TIR, o dubă şi un autoturism. 

La faţa locului s-au deplasat trei ambulanţe ale Serviciului Judeţean, o autospecială de victime multiple şi elicopterul SMURD.

Poliţiştii spun că accidentul s-a produs din cauza neanteţiei în conducere, autoturimul intrând în dubiţă care circula în aceeaşi direcţie de mers, iar dubiţa la rândul ei în TIR. 

În evenimentul rutier au fost rănite patru persoane. Acestea erau conştiente şi au fost duse la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru îngrijiri medicale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.