Patru persoane au fost rănite duminică după amiază într-un accident petrecut în judeţul Constanţa în care au fost implicate un autoturism şi un autobuz. În urma impactului, maşina s-a răsturnat. Victimele au fost duse la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, duminică după amiază, un bărbat în vârstă de 54 de ani conducea un autoturism pe DN 2A, pe banda a doua, dinspre Mihail Kogălniceanu către Ovidiu.

În momentul când a ajuns în dreptul Aeroportului Mihail Kogălniceanu, şoferul nu s-a asigurat la schimbarea benzii de mers şi a intrat în coliziune cu un autobuz, condus regulamentar pe prima bandă, în aceeaşi direcţie de mers, de un bărbat în vârstă de 39 de ani.

În urma impactului, autoturismul a părăsit carosbilul şi s-a răsturna.t

În accident au fost rănite patru persoane. Este vorba despre şoferul autoturismului şi doi bărbaţi, de 32 de ani, respectiv 65 de ani, pasageri în maşină şi de o femeie de 51 de ani, taxatoare în autobuz. Victimele au suferit traumatisme craniene şi toracice, fiind transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.