Patru magazine din două malluri din municipiul Constanţa au fost amendate pentru a doua zi consecutiv deoarece erau deschise duminică deşi nu trebuiau să funcţioneze în weekend, în perioada carantinei. Poliţiştii au dat amenzi de 45.000 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, poliţişti din cadrul Secţiei 2 au făcut verificări în zona centrelor comerciale şi au identificat cinci puncte de lucru ale unor societăţi comerciale care nu respectau prevederile legale, în ceea ce priveşte măsura suspendării temporare a activităţii.
Poliţiştii au dat cinci amenzi, în valoare totală de 45.000 de lei.
Ei au constatat că patru dintre aceste magazine, unul de haine, altul de încălţăminte şi două de jucării fuseseră amendate şi sâmbătă din acelaşi motiv. Pentru că se aflau la a doua abatere, acestea au fost amendate cu 10.000 de lei fiecare. De asemenea, a mai fost amendată şi o librărie. 
Sâmbătă, poliţiştii constănţeni au dat amenzi în valoare totală de 30.000 de lei pentru şase magazine din malluri care erau deschise în weekend. 
Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a decis că în perioada carantinei zonale, în zilele de sâmbătă, duminică şi sărbători legale, operatorii economici din centrele comerciale tip mall îşi vor suspenda activitatea, cu excepţia magazinelor care comercializează produse alimentare, farmaciilor, curăţătoriilor, magazinelor care comercializează hrană pentru animalele de companie.
Carantina în municipiul Constanţa a fost prelungită de vineri, de la ora 20, pentru încă 14 zile.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.