O persoană a fost rănită, duminică, în urma unei explozii la bordul unui vaporaş de agrement care face plimbări pe mare, în zona Costineşti, suferind arsuri pe 30 la sută din suprafaţa corpului. Explozia nu a fost urmată de incendiu şi s-a produs la o pompă. În momentul deflagraţiei, la bord nu se aflau turişti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină, duminică, în urma unei explozii produse la pompa de santină a unui vaporaş de agrement care efectuează plimbări pe mare în zona staţiunii Costineşti.

În urma deflagraţiei o persoană a fost rănită, fiind vorba de un angajat.

Victima a suferit arsuri de gradul doi şi gradul trei pe aproximativ 30 la sută din suprafaţa corpului, fiind asistată medical la punctul de prim-ajutor de pe plaja din Costineşti. Ulterior, persoana rănită a fost dusă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru îngrijiri

În momentul exploziei, la bordul ambarcaţiunii nu se aflau turişti.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.