O femeie a fost grav rănită în urma unei explozii urmate de un incendiu care a avut loc joi într-o casă din localitatea Eforie, victima suferind arsuri pe faţă şi pe mâini. O altă persoană a suferit un atac de panică, având nevoie de îngrijiri medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină joi, la un incendiu izbucnit la o casă din Eforie Nord, acesta fiind precedat de explozia unei butelii.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC

4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

La faţa locului au fost trimise două autospeciale de la staţia Tuzla şi mai multe ambulanţe, iar în momentul în care echipele de intervenţie au ajuns la faţa locului incendiul se manifesta violent, cu flacără.

În urma exploziei şi a incendiului, o femeie în vârstă de 67 de ani a fost grav rănită, suferind arsuri pe faţă, pe mâini şi posibil şi arsuri ale căilor aeriene. Victima a fost intubată şi transportată de echipajul SMURD la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. De asemenea, o altă femeie a suferit atac de panică, primind îngrijiri medicale din partea echipajelor medicale prezente la locul intervenţiei.

La ora transmiterii acestei ştiri, pompierii intervin pentru stingerea focului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.