O maşină a lovit mai multe oi care se deplasau, miercuri seară, pe DN 22, fără a exista persoane rănite. Poliţiştii au anunţat că circulaţia se desfăşoară îngreunat, în condiţii de ceaţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunţat că un autoturism a lovit mai multe oi, care se deplasau pe carosabil, pe DN 22 Ovidiu – Babadag, în afara localităţii Cogealac din judeţul Constanţa. În urma evenimentului rutier nu au rezultat victime omeneşti. Traficul rutier se desfăşoară îngreunat, în condiţii de ceaţă, au precizat poliţiştii. 
 
“Recomandăm conducătorilor să reducă viteza de deplasare, să folosească luminile de ceaţă din dotarea autovehiculelor, iar pietonilor să nu circule pe partea carosabilă şi să se angajeze în traversare doar prin locurile marcate corespunzător şi după ce s-au asigurat că intenţia lor a fost observată de şoferi”, a transmis Infotrafic.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.