O femeie în vârstă de 29 de ani a murit sâmbătă dimineaţa după ce s-a răsturnat cu maşina pe care o conducea pe un drum judeţean din Constanţa. Ea a fost găsită în stop cardiorespirator, iar manevrele de resuscitare efectuate nu au dat rezultat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, sâmbătă dimineaţa a avut loc un accident rutier pe DJ 392, între localităţile Movila Verde şi Plopeni. O femeie în vârstă de 29 de ani din localitatea constănţeană Independenţa se afla la volanului unui autoturism, iar din cauza neadaptării vitezei la intrarea într-o curbă, maşina a părăsit carosabilul şi s-a răsturnat. La faţa locului s-au deplasat două echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă. Cadrele medicale au găsit victima în stop cardio-respirator, începând manevrele de resuscitare, dar în ciuda eforturilor depuse nu a putut fi salvată.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili toate aspectele care au dus la producerea acestui accident rutier.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.