O femeie din Constanţa a născut chiar în timp ce se afla la toaleta din curtea casei, nou-născutul căzând în hazna. Pompierii au intervenit imediat şi au reuşit scoaterea bebeluşului care a fost transportat cu un elicopter SMURD la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină miercuri, în localitatea Nicolae Bălcescu, acolo unde o femeie a născut în timp ce se afla în toaleta din curte, scăpând astfel nou-născutul în hazna.

Femeia a povestit echipelor de intervenţie că a mers la toaletă, iar acolo a născut, copilul căzând în hazna. Familia ei a alertat apoi autorităţie, la faţa locului ajungând pompierii şi elicopterul SMURD.

Pompierii au reuşit să scoată băieţelul, iar acesta era în viaţă. El a fost preluat de elicopterul SMURD şi transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru îngrijiri medicale.

De asemenea, femeia care a născut, în vârstă de 20 de ani, a fost preluată de o ambulanţă pentru a fi dusă la spital.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.