O femeie în vârstă de 91 de ani a fost rănită, miercuri, după ce apartamentul său a luat foc şi a fost transportată la spital, unde a decedat la scurt timp. Pompierii au stabilit că focul a pornit de la reşoul cu care bătrâna se încălzea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină, miercuri după-amiază, la un incendiu izbucnit la un apartament dintr-un bloc de pe strada Podgoriilor din Medgidia, ei fiind anunţaţi că persoana care locuieşte acolo este imobilizată la pat.

Pompierii au intrat în apartamentul respectiv şi au găsit-o pe femeia în vârstă de 91 de ani în stare de inconştienţă. Bătrâna a fost dusă la Spitalul Municipal Medgidia, iar acolo a fost trimis şi elicopterul SMURD care să o transporte la Spitalul Clinic  Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Femeia nu a mai putut fi dusă la cea mai mare unitate medicală din judeţ deoarece a intrat în stop-cardiorespirator. Cadrele medicale au început manevrele de resuscitare, dar în ciuda eforturilor, ea nu a mai putut fi salvată.

Pompierii au mai salvat şi o femeie de 73 de ani, de asemenea imobilizată la pat, într-un apartament aflat la etajul superior celui în care a avut loc incendiul. Femeia a fost dusă la spitalul din Medgidia pentru îngrijiri medicale. 

Celelalte persoane aflate în blocul respectiv au ieşit singure din imobil, acesta fiind inundat de fum.

Echipele de intervenţie au reuşit să stingă focul în câteva minute, flăcările afectând doar o cameră, şi au stabilit că incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza reşoului folosit de bătrână pentru a se încălzi. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.