Poliţiştii au descoperit sâmbătă seara o nuntă care era organizată într-un cămin cultural din judeţul Constanţa la care participau 40 de persoane şi l-au amendat pe organizatorul evenimentului cu 3.000 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, pe data de 31 octombrie, în jurul orei 21.30, poliţiştii Secţiei 9 Rurală Topraisar au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că, la căminul cultural din localitatea General Scărişoreanu ar avea loc un eveniment privat cu participarea mai multor persoane, care nu ar fi respectat prevederile legale referitoare la unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

“Echipajul de intervenţie a constatat faptul că este vorba despre o nuntă, care se desfăşura cu participarea a aproximativ 40 de persoane, încălcându-se astfel prevederile HG 856/2020 privind prelungirea stării de alertă, prin care este interzisă organizarea de evenimente private (nunţi, botezuri, mese festive)”, se arată în comunicatul IPJ Constanţa.

Organizatorul evenimentului a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 3.000 lei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.