Numărul echipajelor care intervin, luni, la incendiul izbucnit la un cămin de nefamilişti din localitatea Murfatlar, judeţul Constanţa, a fost suplimentat. În imobil sunt 33 de locuinţe, iar la trei dintre acestea taavanul s-a surpat. 58 de persoane s-au autoevacuat sau au fost evacuate de pompieri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, la incendiul de la căminul de nefamilişti de la Murfatlar intervin 19 pompieri cu trei autospeciale de stingere şi autoscara mecanică. Iniţial, au fost 13 pompieri şi mai puţine autospeciale. 

”Arde acoperişul pe o suprafaţă totală de aproximativ 200 de metri pătraţi. În bloc erau 33 de garsoniere (din care 30 erau locuite). La trei dintre acestea a căzut tavanul”, au anunţat pompierii.

Potrivit acestora, numărul persoanelor evacuate şi autoevacuate este de 58 (18 copii şi 40 adulţi).

În continuare pompierii lucrează pentru lichidare. 

Un incendiu a izbucnit, luni dimineaţă, la un cămin de nefamilişti din localitatea Murfatlar, judeţul Constanţa, fiind afectat acoperişul imobilului. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.