Nouă persoane sunt cercetate de poliţiştii constănţeni pentru trafic de droguri, patru dintre acestea fiind reţinute pentru 24 de ori, două sunt anchetate sub control judiciar, iar trei sunt căutate de poliţişti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a transmis, vineri, printr-un comunicat de presă, că poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, împreună cu procurori din cadrul DIICOT Constanţa au organizat o acţiune în cadrul unui dosar penal care vizează săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de droguri de risc şi mare risc şi efectuarea de operaţiuni ilicite cu substanţe noi cu proprietăţi psihoactive. 
 
Astfel, au fost făcute 11 percheziţii în Constanţa şi în Mangalia la locuinţe a nouă persoane bănuite de comiterea faptelor. 
 
“Au fost descoperite şi ridicate, în vederea continuării cercetărilor, diverse cantităţi de substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive, precum şi alte bunuri cu valoare probatorie. La finalizarea cercetărilor, procurorul de caz a dispus măsura reţinerii, pentru 24 de ore, pentru 4 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 26 şi 67 de ani, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de droguri de risc şi mare risc şi efectuarea de operaţiuni ilicite cu substanţe noi cu proprietăţi psihoactive. Bărbaţii au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa”, a transmis IPJ Constanţa.
 
Cei patru urmează să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă. De asemenea, alţi trei bărbaţi urmează a fi prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă în lipsă, întrucât, la acest moment, se sustrag cercetărilor.
 
IPJ Constanţa a precizat că alte două persoane sub cercetate sub control judiciar. 
 
Pentru alţi 2 bărbaţi s-a dispus măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.