Un motociclist a fost rănit, marţi după-amiază, după ce a fost lovit de o maşină de poliţie, evenimentul având loc în comuna Cuza Vodă din judeţul Constanţa. Accidentul s-a petrecut după ce maşina de poliţie a făcut un viraj la stânga, nu s-a asiguirat la schimbarea direcţiie de mers şi a intrat pe contrasens,unde se afla motociclistul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, marţi, în jurul orei 15.50, un poliţist din cadrul Postului de Poliţie Cuza Vodă a condus autospeciala din dotare pe strada Medgidiei din Cuza Vodă, direcţia DN22C – Frasinului. În timpul efectuării unui viraj la stânga, pe fondul neasigurării la schimbarea direcţiei de mers, a pătruns pe sensul opus şi a intrat în coliziune cu o motocicletă condusă de un bărbat.

În urma accidentului rutier, a fost rănit motociclistul de 53 de ani, el fiind dus la spital pentru îngrijiri medicale.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, a mai precizat IPJ Constanţa.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.