O maşină de poliţie şi o ambulanţă au fost implicate în noaptea de luni spre marţi în două accidente în judeţul Constanţa, iar în urma evenimentelor rutiere au fost rănite cinci persoane, printre care un poliţist, un asistent medical şi un ambulanţier şi un pacient.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, în noaptea de luni spre marţi, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier pe bulevardul Soveja din municipiul Constanţa.
“Din primele informaţii, impactul s-a produs între o autospecială de poliţie, care se deplasa în misiune, având semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, şi un autoturism, care se deplasa dinspre bulevardul Aurel Vlaicu către Alexandru Lăpuşneanu”, a transmis IPJ Constanţa. La faţa locului s-au deplasat două echipaje SMURD care au acordat primul ajutor celor două persoane rănite, este vorba de poliţistul care stătea în dreapta şi de un pasager din autoturism.
ISU Dobrogea a transmis că victimele suferiseră traumatisme craniene şi au fost transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru investigaţii medicale. 
De asemenea, într-un alt accident rutier a fost implicată în ambulanţă. 
Conform reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă, ambulanţa s-a răsturnat în cursul nopţii de luni spre marţi, pe DJ 381 la ieşirea din localitatea Valea Dacilor spre Medgidia. Ambulanţa transporta un pacient către spitalul din Medgidia, când a încercat să evite un animal şi s-a răsturnat. În urma accidentului, asistentul medical, ambulanţierul şi pacientul au fost duşi la spitalul din Medgidia pentru îngrijiri medicale, starea acestora fiind stabilă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.