O maşină de poliţie aflată în urmărirea unui şofer care circula cu o viteză de 120 km/h în staţiunea Mamaia a fost implicată într-un accident rutier duminică seară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au anunţat că poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa - Biroul Rutier au identificat în trafic un autoturism care circula cu viteza de 120 km/h, pe un tronson de drum unde limita de viteza este de 50 km/h. 
“Poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia, cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, efectuând viraj la stânga peste marcajul longitudinal continuu ce separa sensurile de mers. Autospeciala de poliţie a intrat în coliziune cu un autoturism care circula din sens opus, şoferul acestuia fiind uşor rănit”, au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa. 
Evenimentul rutier a avut loc în staţiunea Mamaia. 
Şoferul rănit a fost transportat la spital.  
Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.