Incendiul izbucnit în zona barăcilor din Cernavodă, judeţul Constanţa, a fost stins, miercuri seară, după o intervenţie care a durat aproximativ cinci ore şi la care au participat peste 40 de pompieri. Cauza incendiului urmează să fie stabilită.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Constanţa, incendiul izbucnit în zona barăcilor din Cernavodă a fost stins, miercuri seară.

Un număr de 40 de pompieri au intervenit pentru lichidarea flăcărilor.

Cauza izbucnirii incendiului urmează să fie stabilită.

Un incendiu violent izbucnise, miercuri seară, la un imobil cu parter şi un etaj din zona barăcilor din Cernavodă, judeţul Constanţa, potrivit Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU). Arderea se manifesta violent, pe circa 600 de metri pătraţi, fiind pericol de propagare, având în vedere distanţele mici dintre construcţii.

O femeie de 70 de ani a fost expusă la fum, fiind scoasă din baracă de către pompieri şi dusă la spital.
 
În luna august, în zona respectivă a izbucnit un incendiu, într-una din cele două barăci în care locuiau persoane fără adăpost. Şi atunci intervenţia pompierilor a fost de durată, însă nu s-au înregistrat victime.
 
Miercuri seară, incendiul a cuprins cealaltă baracă.
 
 
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.