O persoană a fost rănită în urma unui incendiu izbucnit într-o garsonieră a unui cămin în care sunt cazaţi militari din municipiul Constanţa, pompierii reuşind să stingă focul în scurt timp. În urma incendiului, 30 de oameni au fost evacuaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină miercuri, la un incendiu izbucnit într-o garsonieră a unui cămin militar situat pe strada Bogdan Vasile din municipiul Constanţa, la faţa locului ajungând două autospeciale şi două ambulanţe ale Serviciului Judeţean.

Pompierii au evacuat 30 de persoane care se afla în căminul militar în momentul respectiv. De asemenea, bărbatul care locuia în garsoniera în care a izbucnit incendiul, în vârstă de 39 de ani, a fost rănit, suferind arsuri pe mâini şi fiind transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Pompierii au reuşit să stingă focul în scurt timp şi urmează să afle care a fost cauza izbucnirii incendiului.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.