Un incendiu a izbucnit, luni dimineaţă, la un cămin de nefamilişti din localitatea Murfatlar, judeţul Constanţa, fiind afectat acoperişul imobilului. 25 de persoane s-au evacuat până la sosirea pompierilor, iar un bărbat a fost transportat la spital cu posibile arsuri de căi respiratorii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină, luni dimineaţă, la un incendiu izbucnit într-un cămin de nefamilişti din localitatea Murfatlar.

La faţa locului s-au deplasat 13 pompieri cu două autospeciale de stingere şi o autoscară mecanică pentru stingerea incendiului care a afectat acoperişulimobilului.

Când au ajuns echipajele de intervenţie aproximativ 25 de persoane se evacuaseră. Un bărbat cu posibile arsuri de căi respiratorii a fost preluat de o ambulanţă a Serviciului Judeţean şi transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

În prezent incendiul a fost localizat şi se acţionează pentru stingerea lui.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.