O terasă din Portul Tomis din municipiul Constanţa a fost cuprinsă de un incendiu vineri dimineaţă, pompierii intervenind pentru stingerea flăcărilor. În momentul izbucnirii focului în terasă nu se afla niciun angajat sau client, cauza probabilă fiind o suprasolicitare a instalaţiei electrice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor ISU Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină la un incendiu izbucnit la o terasă din Portul Tomis, la faţa locului deplasându-se o autospecială.

Echipele de intervenţie au reuşit să stingă incendiul după aproximativ 40 de minute. Focul a distrus mare parte din bunurile din interior.

În urma primelor cercetări, pompierii au stabilit că focul a izbucnit în zona barului, cel mai probabil de la o suprasolicitare a instalaţiei electrice.

În momentul izbucnirii incendiului în terasa respectivă nu se aflau angajaţi sau clienţi. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.