Un puternic incendiu a izbucnit marţi după amiază la mai multe rulote aflate în localitatea 2 Mai, mai multe echipaje de pompieri intervenind pentru stingerea flăcărilor. Conform primelor informaţii, nu au existat persoane rănite.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, Anca Chiriţă, a declarat că pompierii au fost solicitaţi să intervină la un incendiu izbucnit la mai multe rulote în localitatea 2 Mai. 
”La faţa locului acţionează trei autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD din cadrul Secţiei Mangalia. În sprijin au sosit o autospecială de stingere de la Şantierul Naval şi una de la unitatea militara Mangalia. Până în momentul de faţă nu sunt raportate victime”, a afirmat Anca Chiriţă.
Ea a precizat că în zona respectivă arde şi vegetaţia uscată pe o suprafaţă de 3.000 de metri pătraţi, iar după primele informaţii, trei rulote ar fi afectate de incendiu. 
 
Purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea a precizat că după finalizarea misiunii pompierilor vor fi evaluate şi pagubele produse de incendiu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.