Un incendiu a izbucnit, joi dimineaţă, în localitatea constănţeană Lumina, la locomotiva unui tren care transporta păcură, mecanicul reuşind să decupleze vagoanele. Focul s-a produs în zona motor a locomotivei, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină, joi dimineaţă, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locomotivă, care se afla în zona localităţii Lumina.

La faţa locului s-a deplasat o autospecială de stingere şi un echipaj medical SMURD, cu 9 pompieri. Locomotiva avea 39 de vagoane şi transporta păcură, incendiul a izbucnit când se afla în mers, iar în acel moment mecanicul a oprit-o şi a decuplat vagoanele, fără a exista pericol de propagare.

În urma incendiului, a ars zona motor a locomotivei, cauza probabil fiind un scurtcircuit. Nu au existat persoane rănite.  

Trenul circula pe ruta Cap Midia – Dorobanţu. Circulaţia feroviară a fost închisă în zona respectivă până la remedierea situaţiei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.