Un jandarm a tras un foc de armă pentru imobilizarea unui bărbat carea făcea scandal în Medgidia şi care îi ameninţase cu un motofierăstru poliţiştii şi jandarmii chemaţi să intervină. Agresorul a fost reţinut.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa au anunţat că poliţiştii din Medgidia au reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat de 34 de ani, pentru ameninţare, tulburarea ordinii şi liniştii publice, ultraj şi ultraj contra bunelor moravuri.
 
“Astfel, la data de 1 decembrie, bărbatul ar fi ameninţat-o cu un motofierăstrău pe persoana vătămată şi ar fi tulburat ordinea şi liniştea publică. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Medgidia şi jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa. Bărbatul i-ar fi ameninţat şi pe aceştia cu motofierăstrăul”, au declarat poliţiştii.
 
Ei au precizat că, pentru imobilizarea bărbatului, un jandarm din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa a executat foc de avertisment în plan vertical.
 
Bărbatul a fost imobilizat şi dus la sediu.
 
El a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.