Fetiţa de patru ani rănită în incendiul izbucnit într-un apartament din Constanţa a fost transferată, vineri, la Spitalul ”Grigore Alexandrescu” din Bucureşti, ea având arsuri pe 30 la sută din suprafaţa corpului, inclusiv căile respiratorii. Bărbatul rănit în acelaşi incendiu nu a avut nevoie de internare. Anchetatorii au stabilit că fetiţa rănită era fiica femeii care a murit alături de mezina familiei, în vârstă de doar un an.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat al Spitalului Judeţean Constanţa, la Urgenţa unităţii spitaliceşti au ajuns, joi seară, două victime, rănite în incendiul izbucnit la un apartament din municipiu, fiind vorba de o fetiţă de patru ani şi un bărbat de 34 de ani.

“Minora a fost adusă în stare critică, cu arsuri pe 30 la sută din suprafaţa corpului, inclusiv arsuri ale căilor respiratorii. În cursul acestei dimineţi (vineri – n.r) fetiţa a fost transferată la Spitalul «Grigore Alexandrescu» din Bucureşti. Celălalt pacient a fost examinat şi, în urma investigaţiilor de specialitate, medicii au hotărât că nu necesită internare”, se arată în comunicatul spitalului.

În urma investigaţiilor s-a stabilit că fetiţa rănită era fiica femeii care şi-a pierdut viaţa în incendiu, alături de fiica de doar un an. Vecinii povestesc că soţul femeii, care este şi tatăl copiilor, este la muncă în străinătate.

Deocamdată, pompierii nu au stabilit care este cauza producerii incendiului.

Pompierii au fost solicitaţi să intervină, joi seară, la un incendiu izbucnit într-un apartament situat pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanţa, iar la faţa locului s-au deplasat două autospeciale, două ambulanţe şi două echipaje SMURD.

Deoarece scara blocului de patru etaje a fost inundată cu fum, o parte dintre locatari au ieşit singuri înainte de sosirea pompierilor, iar restul au fost evacuaţi de echipele de intervenţie.

În urma incendiului, o femeie şi copilul ei în vârstă de un an şi jumătate au murit, iar o fetiţă de patru ani şi un bărbat au fost răniţi, fiind transportaţi la Spitalul Judeţean Constanţa.

De asemenea, trei femei şi un bărbat au avut nevoie de asistenţă medicală din partea echipajelor de ambulanţă prezente la faţa locului, persoanele respective refuzând transportul la spital.

După stingerea incendiului, locatarii blocului au revenit la locuinţe lor.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.