Fetiţa de şase ani, dispărută marţi seară din oraşul Ovidiu, a fost găsită miercuri dimineaţă de poliţişti, nefiind victima unei infracţiuni. Fata a spus oamenilor legii că şi-ar petrecut noaptea pe câmp, starea sa de sănătate fiind bună.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, fata de şase ani dispărută din Ovidiu a fost găsită miercuri, în jurul orei 10. Ea nu a fost victima unei infracţiuni şi se afla într-o stare de sănătate bună. Fetiţa a spus că şi-ar fi petrecut noaptea afară, pe câmp.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările în care fata a dispărut de acasă.

Reprezentanţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă au precizat că fata a fost dusă la Spitalul Judeţen Constanţa pentru un exament pediatric.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Ovidiu au fost sesizaţi, marţi, în jurul orei 19.00, cu privire la dispariţia Denisei Cadrie Memet, în vârstă de 6 ani. Fata a plecat de acasă în mod voluntar, în jurul orei 18.00. Ea mai pleca de acasă pentru a merge la vecini sau rude, dar p

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.