O femeie în vârstă de 61 de ani a ajuns la spital, miercuri, după ce a fost înjunghiată de un bătrân de 89 de ani, pe care îl îngrijea de trei ani, acesta fiind nemulţumit că ea ar fi vrut să plece la o altă persoană, ia el nu era de acord cu acest lucru. Fapta s-a petrecut în oraşul Cernavodă, din judeţul Constanţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit poliţiştilor, oamenii legii au fost sesizaţi, miercuri, că o femeie de 61 de ani a fost înjunghiată de bătrânul pe care îl îngrijea, ]n ora;ul constănţean Cernavodă.

Anchetatorii au stabilit că femeia respectivă intenţiona să plece la o altă persoană, dar bătrânul de 89 de ani nu era de acord cu acest lucru, motiv pentru care a luat un cuţit şi a înjunghiat-o pe femeie în spate.

Conform reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă Judeţean, femeia a fost diagnosticată cu o plagă înjunghiată în spate, ea fiind conştientă şi dusă la spitalul din Cernavodă pentru îngrijiri medicale.

După examinarea medico-legală a victimei, poliţiştii vor stabili încadrarea juridică a faptei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.