Un elev de 16 ani de la un liceu tehnologic din Constanţa a fost reţinut de poliţişti după ce vineri a agresat o profesoară, la începutul unei ore de curs.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit poliţiştilor, Secţia 2 Poliţie Constanta a fost sesizată cu o zi în urmă că la Liceul Tehnologic "Virgil Madgearu" a avut loc un conflict între o profesoară şi un elev. Elevul respectiv, în vârstă de 16 ani, a agresat-o pe profesoară, după care a plecat din şcoală.

Poliţiştii constănţeni l-au identificat şi l-au dus la sediul secţiei pentru audieri. El a fost reţinut pentru loviri şi alte violenţe şi tulburarea liniştii publice, fiind dus în arestul Poliţiei Judeţene Constanţa.

Directoarea liceului, Aurelia Năstase, a declarat corespondentului News.ro că incidentul a avut loc la începutul orei de limba franceză. Profesoara agresată a avut nevoie de îngrijiri medicale, în prezent starea ei de sănătate fiind bună.

Conducerea Liceului Tehnologic Virgil Madgearu spune că elevul respectiv este în clasa a IX-a, este repetent şi are o fire conflictuală.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.