Două persoane au murit şi un copil în vârstă de 15 ani a fost rănit într-un accident rutier petrecut, vineri seară, în judeţul Constanţa, după ce două maşini s-au ciocnit pe DN 3.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, un bărbat conducea un autoturism pe DN3, la ieşirea din localitatea Ciocârlia spre Cobanin. La un moment dat, el a efectuat o depăşire şi a intrat în coliziune frontală cu un autoturism care circula din sens opus.

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, la locul accidentului s-au deplasat o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere cu modul de prim ajutor şi un echipaj SMURD B2. O persoană era încarcerată şi pompierii au intervenit pentru scoaterea acesteia.

În urma accidentului, cei doi conducători auto au murit, iar un copil de 15 ani, pasager în primul autoturism a fost rănit. El era în stare stabilă şi a fost transportat la Spitalul Judeţean Constanţa pentru îngrijiri medicale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.