Două persoane şi-au pierdut viaţa şi două au fost rănite, în urma unui accident produs, vineri dimineaţă, în comuna Corbu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea a trasmis că pompierii au fost solicitaţi să intervină, vineri, la un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme şi care a avut loc în comuna Corbu. La faţa locului s-au deplasat o autospecială de stingere, un echipaj de descarcerare, două echipaje SMURD B, un echipaj SMURD C, două ambulanţe ale Serviciului Judeţean. În momentul în care echipele de intervenţie au ajuns la locului accidentului două persoane erau încarcerate şi se aflau în stop-cardiorespirator. 
Conform reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă Judeţean, cadrele medicale au început manevrele de resuscitare ale acestora, dar în ciuda eforturilor depuse a fost declarat decesul. 
De asemenea, în accident au fost rănite două persoane, ambele conştiente, fiind transportate la Spitalul Judeţean Constanţa cu multiple traumatisme.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.