Două persoane au murit şi două au fost rănite într-un accident rutier petrecut marţi, în apropiere de Mangalia, după ce două maşini s-au ciocnit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, poliţiştii rutieri au fost sesizaţi marţi, cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 39, în afara localităţii Mangalia.
 
“Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că impactul s-a produs între două autoturisme care circulau în sensuri opuse, conduse de doi bărbaţi, de 85, respectiv 24 de ani. În urma impactului a rezultat decesul la faţa locului a conducătorului auto în vârstă de 85 de ani, precum şi a pasagerei din acelaşi autoturism, de 69 de ani”, se arată în comunicat. 
 
Poliţiştii au menţionat că au mai fost răniţi conducătorul auto de 24 de ani şi pasagera din acelaşi autoturism, în vârstă de 20 de ani. 
 
Conform reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă, la faţă locului s-au deplasat mai multe ambulanţe şi elicopterul SMURD. Şoferul rănit a fost dus la Spitalul Judeţean Constanţa cu elicopterul SMURD.
 
Poliţiştii au întocmit un dosar penal în acest caz.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.