Două persoane au murit şi alte două au fost rănite în urma unui accident rutier petrecut, vineri, la Medgidia, judeţul Constanţa, după ce un adolescent de 16 ani a intrat cu maşina pe trotuar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, un adolescent în vârstă de 16 ani a condus, vineri, un autoturism pe strada Fundătura Viilor din Medgidia, iar la intersecţia cu strada Văii a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat cu maşina pe trotuar unde a accidentat patru persoane: trei femei şi un copil.

Conform reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă, o femeie se afla în stop cardio-respirator, a fost resuscitată şi dusă la Spitalul din Medgidia. Aici a intrat din nou în stop cardio-respirator, iar manevrele de resuscitare nu au mai reuşit să o readucă la viaţă, fiind declarat decesul. De asemenea, o altă femeie rănită grav a ajuns la Spitalul din Medgidia şi urma să fie transferată cu elicopterul SMURD la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, dar a intrat în stop cardio-respirator pe drumul spre elicopter şi nu a mai putut fi salvată de cadrele medicale. Celelalte două persoane implicate în accident au fost rănite mai uşor.

După producerea evenimentului, adolescentul de 16 ani a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor, fiind prins în scurt timp de oamenii legii.

El este cercetat pentru ucidere din culpă, conducere fără permis şi părăsirea locului accidentului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.