Două persoane au fost rănite uşor, marţi după amiază, în municipiul Constanţa, după ce au fost împuşcate cu un pistol cu bile. Agresoul a fost identificat de poliţişti şi va fi dus la sediu pentru audieri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit poliţiştilor, marţi, în jurul orei 15:45, poliţişti din cadrul Secţiei 2 au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat ar fi folosit un pistol cu bile de cauciuc, evenimentul având loc în faţa unei cafenele de pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu din municipiul Constanţa

În urma folosirii armamentului au fost rănite uşor două persoane. Acestea au fost transportate la spital pentru evaluare medicală, fiind în afara oricărui pericol. Bărbatul care a fost folosit pistolul cu bile de cauciuc a fost identificat de poliţişti şi este dus la sediu pentru audieri.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a petrecut evenimentul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.