Două persoane au fost rănite, miercuri, într-un accident rutier petrecut în judeţul Constanţa. În urma impactului, una dintre maşinile implicate s-a urcat un semn de intrare în localitate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea a anunţat că pompierii au fost solicitaţi să intervină la un eveniment rutier petrecut la intersecţia dintre localitatea Cuza Vodă şi Medgidia. 
 
“În jurul orei 11.30, am fost solicitaţi să intervenim la un accident rutier la intersecţia dintre localitatea Cuza Vodă cu Medgidia. La faţa locului s-a deplasat din cadrul Detaşamentului Medgidia o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o autospecială de descarcerare, precum şi două ambulanţe din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa. Când au ajuns la faţa locului, colegii au constatat că nu este vorba despre persoane încarcerate. Acestea au deconectat bornele de la autoturism şi au asigurat perimetrul din cauza scurgerilor de combustibil dintr-unul dintre autoturisme”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea, Ana-Maria Stoica.
 
De asemenea, reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa au transmis că două persoane au fost rănite.  
 
“Din accident au rezultat două victime, un bărbat şi o femeie, ambii conştienţi, stabili hemodinamic şi respirator, care prezintă doar politraumatism minor la nivel toracic şi cranian”, au precizat reprezentanţii SAJ Constanţa.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.