Două persoane au fost rănite, marţi seară, în urma unui incendiu izbucnit la o casă din judeţul Constanţa, victimele fiind transportate la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea a anunţat că pompierii au fost sesizaţi, marţi, de producerea unui incendiu la o casă în localitatea Nicolae Bălcescu, acolo deplasându-se două autospeciale cu apă şi spumă, o autocisternă şi un echipaj SMURD. 
 
În urma incendiului, au ars dormitorul şi bucătaria cu bunurile din interior, în totalitate, au fost afectaţi pereţii celuilalt dormitor şi ai holului pe o suprafaţă de 50 de metri pătraţi.
 
De asemenea, două persoane au fost rănite. Este vorba de un bărbat cu suspiciune de arsuri căi aeriene şi de o femeie cu arsuri la mâna dreaptă şi la piciorul stâng. Victimele au fost transportate la Spitalul Judeţean Constanţa pentru îngrijiri medicale.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.