Două maşini s-au ciocnit, marţi, în judeţul Constanţa, iar una dintre ele a lovit un stâlp care a căzut pe alt autoturism. Şoferul care provocat accidentul avea o alcoolemie de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat şi a fost dus la spital pentru recoltarea de probe de sânge, dar a devenit recalcitrant şi a încercat să fugă din unitatea medicală, fiind prins de către poliţişti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, marţi, poliţiştii rutieri au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier la intersecţia DN 2A cu strada Teiului din oraşul Ovidiu. 
 
“Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că impactul s-a produs între două autoturisme, primul condus de un bărbat, de 27 de ani, iar cel de-al doilea, de o femeie, de 34 de ani. În urma coliziunii, primul autoturism a părăsit partea carosabilă către dreapta, acroşând un stâlp, care a căzut pe un alt autoturism, condus de un bărbat, de 49 de ani”, a transmis IPJ Constanţa.
 
Sursa citată a menţionat că în evenimentul rutier a fost rănit uşor bărbatul care a provocat accidentul. De asemenea, el a fost testat cu aparatul etilotest şi a reieşit o valoare de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale şi pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
“La unitatea spitalicească, bărbatul a avut un comportament recalcitrant şi nu s-a supus indicaţiilor poliţiştilor, încercând să fugă, motiv pentru care a fost încătuşat. Acesta a refuzat prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge”, au mai precizat poliţiştii.
 
Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.