Două femei din Bucureşti au fost arestate preventiv pentru 30 de zile după ce au fost prinse în timp ce încercau să vândă cinci kilograme de cannabis în Constanţa. Anchetatorii au indicii că drogurile respective ar proveni din Spania.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa au prins în flagrant două femei de 21 ani şi 23 de ani, ambele din Bucureşti, în timp ce încercau să vândă cinci kilograme de cannabis.

“Din anchetă au rezultat indicii că drogurile ar fi provenit din Spania, iar ulterior ar fi fost vândute în Bucureşti şi Constanţa. De asemenea, în urma unei percheziţii domiciliare au fost ridicate alte 2,5 kilograme de cannabis”, spun reprezentanţii Poliţiei Constanţa.

Cele două femei au fost duse la Tribunalul Constanţa, care a decis arestarea lor preventivă pentru 30 zile.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.