Poliţiştii au deschis dosar penal în urma incendiului de duminică de la depozitul de artificii din Agigea pentru comiterea infracţiunilor de distrugere din culpă şi operaţiuni cu articole pirotehnice fără drept, confiscând totodată mai multe kilograme de articole pirotehnice care erau depozitate într-un container în condiţii ilegale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Judeţene Constanţa, duminică, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Agigea şi lucrători ai Serviciului Arme Explozivi si Substanţe Periculoase au fost sezizaţi că a izbucnit un incendiu la o anexă a unei proprietăţi.

“Cu această ocazie au fost ridicate în vederea indisponibilizării mai multe kilograme de articole pirotehnice, care erau depozitate într-un container în condiţii ilegale”, se arată în comunicat.

Societatea respectivă era autorizată pentru organizarea de jocuri cu articole pirotehnice, dar nu avea dreptul legal să le depoziteze în locul în care le-au identificat poliţiştii constănţeni.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de distrugere din culpă şi operaţiuni cu articole pirotehnice fără drept, cercetările urmând a fi continuate de către lucrătorii Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul PJ Constanţa.

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea au intervenit, duminică, la un incendiu care a izbucnit la un depozit de artificii din Agigea.

Un bărbat a fost rănit, suferind arsuri la mâna dreapta şi primind îngrjiri medicale de la echipajul prezent la faţa locului.

Pompierii au scos din interior trei butelii de oxigen.

În urma incendiului, depozitul, construit pe o suprafaţă de aproximativ o sută de metri pătraţi, a fost distrus aproape în totalitate.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.