Doi tineri şi un copil de patru luni din judeţul Constanţa au ajuns la spital, în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce s-ar fi intoxicat cu gaz, pompierii urmând să cerceteze cum s-a produs incidentul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în comuna Valu lui Traian, pentru a acorda îngrijiri medicale pentru doi adulţi şi un copil, cel mai probabil intoxicaţi cu gaz.
 
Acolo s-au deplasat o autospecială de stingere, o ambulanţă SMURD B şi o ambulanţă de terapie intensivă mobilă. Echipele de intervenţie au găsit un bărbat de 27 de ani, o femeie de 21 de ani şi un copil de patru luni care prezentau simptomele unei intoxicaţii. Cadrele medicale au transportat cele trei persoane la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru îngrijiri de specialitate. 
 
Pompierii au asigurat ventilarea şi eliminarea sursei de risc din încăpere. Cauza producerii acestui eveniment este în curs de stabilire.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.